martes, 7 de octubre de 2014

SIGO AQUÍ , LOITANDO!!!!

Qué tal estamos?!,
Espero que sigades disfrutando das vosas vidas, ilusións, traballos, familia, amigos ..., do que poidades ainda que sea por segundos.

Sei que vos teño abandonados, pero a verdade que o proxecto que estou  levando a cabo, require o 200% de min ou máis, polo que cústame ser activa, varias redes sociais a vez, por iso anímovos, a que se queredes estar máis e mellor informado podedes seguirme ou visitarme o meu facebook:
www.facebook.com/redondelacomercioxusto

Xa que ahí, si que é a rede social, donde estou activa 100%, publico novidades da tenda, os obradoiros que estou empezando a facer, produtos novos, curiosidades da nosa alimentación, .....e fotos para que  vexades mellor as novidades.

Por exemplo, estos días, falei dos xerminados, coñecidos por poucos, pero algo que debemos saber para incorporar na nosa alimentación, se queremos claro.

 ""Un xerminado, é darlle a vida, despertar unha vida, que está latente, esperando a que lle dean nutrientes, para volver a nacer e formar unha futura planta.
Pois o momento do xerminado, e cando a semente concentra todo o seu poder de vitaminas e minerais, para poder crear a planta.
Por iso e un momento idóneo para consumilas, xa que a concentración de ferro, Zinc, Magnesio, Calcio, Fósforo, Vitaminas A , B, C, E, fibra vexetal, ácido fólico.
Son máis dixestivos.
Según o germinado, poden variar estes minerais.
Podes atopar ou facer xerminados de lentellas, garbanzos, alfalfa, brecol, cebola, soia, .....

CÓMO SE CONSUMEN?. pois podes consumilos crudos en ensaladas, con aceite de oliva , ou cociñados en salteados, .....

Interésache consumilos???, pois contacta conmigo, por facebook, ou meu móvil: 655 97 93 43, ou email: naturredondela@gmail.com.

Facémolos nos!!!, asi que serán directos, sen ningún tipo de transporte,nin conservantes,..... FRESQUÍSIMOS, para consumilos en 3-4 días, gardados na neveira.
Por agora estamos facendo de lentellas e garbanzos e soia, pero iremos incorporando máis xerminados novos.
Reserva os teus xerminados, e en 4 ou 5 días, xa os tes dispoñibles, según che interesen máis ou menos xerminados.

¿Queres facelos , ti , na casa?, pois pregúntanos polas sementes para xerminar.

"""ESO SÍ MOI IMPORTANTE, SÓ CON SEMENTES ECOLÓXICAS, PORQUE SENON , VAS A CONSUMIR A QUÍMICA QUE VEÑEN NAS SEMENTES, QUE XA ESTÁN CONTAMINADAS."""



................................................................................................................

Qué tal estamos?!,

Espero que sigáis disfrutando de vuestras vidas, ilusiones, trabajos, familia, amigos ..., de lo que podáis aunque sea por segundos.

Sé que os tengo abandonados, pero la verdad,  que el proyecto que estoy llevando a cabo, requiere el 200% de mí o más, por lo que me cuesta ser activa,en  varias redes sociales la vez, por eso os animo, a que si queréis estar más y mejor enterado podéis seguirme o visitar mi facebook:

www.facebook.com/redondelacomercioxusto

Ya que ahí sí que es la red social, donde estoy activa 100%, publico novedades de la tienda, los talleres que estoy empezando a hacer, productos nuevos, curiosidades de nuestra alimentación.. ... y fotos para que veáis mejor las novedades.

Por ejemplo, estos días hablé de los germinados, conocidos por pocos, pero algo que debemos saber para incorporar en nuestra alimentación, si queremos claro.

"Un germinado, es darle la vida, despertar una vida, que está latente, esperando a que le den nutrientes, para volver a nacer y formar una futura planta.
Pues el momento de lo germinado, y cuando la semilla concentra todo su poder de vitaminas y minerales, para poder crear la planta.
Por eso y un momento idóneo para consumirlas, ya que la concentración de hierro, Zinc, Magnesio, Calcio, Fósforo, Vitaminas A, B, C, E, yute, ácido fólico.
Son más digestivos.
Según el germinado, pueden variar estos minerales.
Puedes encontrar o hacer germinados de lentejas, garbanzos, alfalfa, brecol, cebolla, soja.. ...

CÓMO SE CONSUMEN?. pues puedes consumirlos crudos en ensaladas, con aceite de oliva, o cocinados en salteados.. ...

¿Te interesa consumirlos???, pues contacta conmigo, por facebook, o mi móvil: 655 97 93 43, o email: naturredondela@gmail.com.

¡Los hacemos nosotros!!!, asi que será directo, sin ningún tipo de transporte,nin conservantes.. ... FRESQUÍSIMOS, para consumirlos en 3-4 días, guardados en la nevera.
Por ahora estamos haciendo de lentejas y garbanzos, guisantes  y soja, pero iremos incorporando más germinados nuevos.
Reserva tus germinados, y en 4 o 5 días, ya los tienes disponibles, según te interesen más o menos germinados.

¿Quieres hacerlos, tú, en casa?, pues  pregunta por las semillas para germinar.

"ESO MUY IMPORTANTE, SÓLO CON SEMILLAS ECOLÓGICAS, PORQUE SINO VAS A CONSUMIR QUÍMICA LA QUE VIENEN EN LAS SEMILLAS, QUE YA ESTÁN CONTAMINADAS."

No hay comentarios:

Publicar un comentario